Mijn naam is Soraya, eigenaresse van Salon Beauty met Soraya.
Sinds 2009 werk ik fulltime als gediplomeerd schoonheidsspecialist en nagelstylist.

Ik ben vier jaar werkzaam geweest in de grootste Spa van Amsterdam. In al die jaren heb ik zoveel kennis en ervaring opgebouwd dat het tijd werd om een eigen beautysalon te starten. Deze is dan ook per april 2013 geopend.

Ik heb een grote passie voor mijn vak en dat ziet en voelt u terug in de behandelingen. Als ik mijn behandelingen met twee woorden mag omschrijven dan zijn het de woorden ‘ liefdevol’ en ‘ professioneel’. Liefdevol omdat, ik de behandelingen vanuit mijn hart uitvoer en dat voelt u terug. Professioneel omdat, ik alle kennis en ervaring die ik bezit toepas in de behandelingen en dat ziet u terug. Of u nu een huidverbeterende facial, massage of mooie handen en voeten wilt, bij Salon Beauty met Soraya is alles mogelijk en worden alle behandelingen op uw persoonlijke wensen aangepast. Zo gaat u met 100% beauty en ontspanning de Salon uit.

Salon Beauty met Soraya is gevestigd in The Body Clinic. Op deze manier kunnen wij u een totaal pakket aanbieden op het gebied van huidverbetering, beauty en ontspanning zowel medisch als cosmetisch.
Ook heb ik elke maand een nieuwe actie op de website staan. Houdt u deze in de gaten en profiteer van leuke kortingen of maak gebruik van mijn Beauty menukaart.

Wilt u met mij kennis maken? Bel, mail of kom langs voor een afspraak.

Ik zie u graag in Salon Beauty met Soraya